Wie ben ik

Met mijn heldere, nuchtere en creatieve aanpak, neem ik voor jou de tijd die je nodig hebt om tot een goed resultaat te komen.  Volgens mij ben je nooit uitgeleerd en ik vind het daarom ook leuk om steeds nieuwe dingen te ontdekken. Met een ruime schat aan werk en levenservaring wil ik jou graag ondersteunen.

Ik kan jou helpen om bij complexe situaties de essentie eruit te halen en dingen niet moeilijker te maken dan nodig is. Ik ben iemand met verrassende ideeën, geduldig, en tevens ook erg praktisch. 

Ik vind het belangrijk om jou op je gemak te stellen tijdens een sessie en vanzelfsprekend hoort daar een lekker kopje koffie of thee bij. 

Een sessie kan wat uitlopen, daarom plan ik voor jou ruim de tijd en niet strak een uurtje zoals je vaak ziet gebeuren. Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. 

Graag tot ziens!

Kort CV: Coach- Rouwtherapeut en verliesbegeleider -Kindercoach- - Verpleegkundige- Transferverpleegkundige (post HBO) - Bachelor Management in de zorg en dienstverlening (HBO) - Diverse communicatiecursussen en trainingen op het gebied van systemisch werk, familieopstellingen en persoonlijke ontwikkeling.

Interesses in een paar woorden: De mens in al zijn facetten- dieren - imkerij- natuur- de vrijheid om mij heen- creativiteit- kunst- humor- holistisch leven- systemisch werk- familieopstellingen.

© Copyright Chrisjescoaching 2024
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin