Diensten

Coaching, kindercoaching, rouw en verliesbegeleiding, familieopstellingen, wandelcoaching, workshops keramiek 

Coaching & kinder-coaching

Chrisjescoaching staat voor individuele aandacht speciaal gericht op jouw coachingsvraag. Deze vraag kan op allerlei gebieden liggen, Bijvoorbeeld zelfvertrouwen,  stress, persoonlijke ontwikkeling en andere levensvragen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools. Een coachingstraject bestaat uit een aantal gesprekken afgestemd op jouw behoefte en vraag.

Zowel losse sessies als een coachtraject zijn mogelijk.

Het kennismakingsgesprek bij Chrisjescoaching is altijd gratis en kan zowel, telefonisch, online of bij mij in de praktijk.

Rouw en verliesbegeleiding.

Verliezen maakt iedereen mee in zijn of haar leven, maar soms is het fijn als iemand een poosje met jou mee loopt om het allemaal wat zachter en dragelijker te maken.

Een verstoring in jouw balans kan veroorzaakt worden door het verliezen van een dierbare persoon of dier. Maar ook bijvoorbeeld door ziekte, scheiding en het verliezen van materiele zaken. 

Als gediplomeerd rouwtherapeut begeleid ik jou graag op een holistische en systemische manier in het vinden van een nieuw evenwicht.

Adviesgesprek of familieopstelling

Het is ook mogelijk om een of meerdere gesprekken te plannen, bijvoorbeeld op het gebied van opvoeding en werk.

Daarnaast kun je bij mij terecht om een zogenaamde familieopstelling te doen, gericht op jouw vraag. Bedoeld voor diepe inzichten en oorzaken achter vragen en problemen. We maken dan bijvoorbeeld gebruik van een tafelopstelling met houten figuren. 

Minibieb

Vanaf 27 september 2020 heeft Chrisjescoaching een eigen minibieb, die gratis toegankelijk voor iedereen die wil gaan lezen. Taal is erg belangrijk om je emoties en gevoel uit te drukken, maar niet iedereen kan even goed lezen en schrijven. Taal biedt een enorme toegang tot alles wat je wilt bereiken en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. In de minibieb staan zowel kinderboeken als boeken voor volwassenen. Lenen, ruilen of boeken brengen het mag allemaal. In mijn boeken staat een stempel met Hart voor jouw verhaal, want dit is wat ik als coach wil uitdragen.

Wandelcoaching

Als losse sessie of als onderdeel van een traject. Door mijn begeleiding tijdens de wandeling krijg jij meer inzicht in het thema wat bij jou speelt. Ik maak gebruik van dat wat er is al in de natuur en bij jou in combinatie met reflecties en verdiepende vragen. De natuur en ik helpen je mee om jouw gedachten te ordenen en zo rust te vinden. Een heel fijne methode voor allerhande thema's zoals werk, relatie, persoonlijke ontwikkeling, rouw en verlies.  

Atelier de Lage Heide

Atelier De lage Heide, is de creatieve tak van Chrisjescoaching.

Los van de coaching kun je bij mij sinds 2021 ook een leuke en gezellige workshop keramiek volgen.

Samen met jouw vrienden of vriendinnen een dagdeel boetseren onder het genot van een lekkere kop koffie thee en een versnapering.

Het is ook mogelijk om de coaching of rouw en verliesverwerking te combineren met het boetseren als losse sessie of als onderdeel van een traject.


© Copyright Chrisjescoaching 2024
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin