Familieopstellingen

Systemisch werk

Jouw wortels, ze zijn belangrijk voor jouw verdere leven. Waar kom je vandaan, wat zijn de verhalen. Soms ben je er zelf niet bewust van, wat jouw voorouders betekenden en op wat voor manier zij nu nog van invloed zijn op jouw huidige leven.

Bij een familieopstelling kijken we samen naar de grote lijnen vanaf een afstand met behulp van representanten in de vorm van bijvoorbeeld blaadjes, houten figuren of andere voorwerpen. Een opstelling kan zowel live bij mij in de coachkamer of online plaats vinden. Vanuit de hier en nu situatie dalen we samen af naar het verleden en de oude verhalen. Ik zal jou hierbij begeleiden. 

Een familieopstelling kan je helpen om te ervaren wat er werkelijk aan de hand is. Het kan jou inzicht en verlichting brengen. Door te kijken naar verbanden en verhalen van het heden maar soms ook van voor jouw leven. Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema's.

Opstellingen brengen voor langere tijd beweging rondom thema's als ziekte, relaties, familie, kinderen, geld en loopbaan. Ook is het een krachtig
middel om te gebruiken als iemand zich verloren, boos, depressief of angstig voelt. Familieopstellingen maken een diepe indruk en geven duidelijk merkbare effecten in het dagelijks leven. 

Een opstelling is geen therapie tussen therapeut en cliënten, maar een coach sessie tussen coach en deelnemer, een soort ceremonie, waarbij elk de bewuste keuze maakt om mee te doen. 

Wil jij ervaren wat dit voor jou kan betekenen, of wil je meer weten, maak dan een afspraak via het contactformulier of telefonisch.  Een opstelling is eenmalig, maar je kan ook vrijblijvend dieper op jouw vragen en inzichten verder gaan middels een coachtraject bij Chrisjescoaching.


© Copyright Chrisjescoaching 2024
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin