Atelier De Lage Heide

De creatieve tak van Chrisjescoaching

Atelier De lage Heide, is de creatieve tak van Chrisjescoaching. Los van de coaching kun je bij mij ook een leuke en gezellige workshop keramiek volgen. Samen met jouw vrienden of vriendinnen kan je een dagdeel komen boetseren onder het genot van een lekkere kop koffie/ thee en een versnapering. Ik geef verschillende keramiek workshops. Zowel voor beginners als gevorderden. Ook is het mogelijk om een workshop op maat te maken eventueel zelfs op locatie.

Agenda

Agenda 2024: Elke laatste zondagmiddag van de maand zijn er workshops keramiek voor individuele inschrijvingen vol= vol aanmelden via de mail. Inschrijven is nog mogelijk voor de volgende data: 30/6, 28/7, 25/8, 29/9, 27/10, 24/11, 29/12. Liever een andere datum/ tijd met jouw eigen groepje of vriend(in) mail mij dan voor de mogelijkheden. 

Hieronder staat de folder voor de workshops bij Atelier De Lage Heide om te downloaden en te bekijken. Voor meer informatie of het boeken van een workshop keramiek, neem dan contact op via email of telefoon. In de fotogalerij onderop deze pagina zijn enkele voorbeelden van de verschillende workshops te zien.

© Copyright Chrisjescoaching 2024
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin