Tarieven

& algemene voorwaarden

Intake/ kennismakingsgesprek à 30 minuten


Gratis

Coaching, begeleiding, familieopstelling of adviesgesprek per sessie inclusief BTW. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur per keer.

€60

Wandelcoaching

Losse wandeling of als onderdeel van een traject à 1 tot 1,5 uur inclusief BTW

€60

Tekenen, schilderen of boetseren met coaching individueel

prijsopgave per mail

Workshop keramiek (GEEN COACHING)

Gezellige, ontspannen en leerzame workshop keramiek van 3,5 uur incl. materialen, lekkers en afbakken van jouw werkstuk. Mail mij voor meer informatie. Tip: Plan een workshop met jouw eigen vriendengroepje.

Tarief is per persoon.

€35

Tastbaar aandenken van keramiek maken bij rouw en verlies.

Twee dagdelen (a 4 uur)  individueel, maar in overleg ook mogelijk met partner of kind tegen kleine meerprijs. Inclusief BTW en materialen.

€175

Zakelijk tarief à 1 uur inclusief BTW 

€75

Coachtraject persoonlijke groei en kracht

bestaande uit 5 sessies van 1 tot 1,5 uur per keer.

€275

Coaching is een investering in jezelf en wordt door de ziektekostenverzekering niet vergoed.

Andere manieren waarop eventuele teruggave van de kosten mogelijk zijn via de werkgever, arbodienst of via de belastingdienst.

Via je werkgever.

Individuele coaching is een investering in jezelf in tijd en aandacht. Voor jouw werkgever is het een investering die zich terugverdiend in een gelukkigere medewerker. Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige Cao's is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak zelfs als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen en of persoonlijke/ professionele ontwikkeling binnen je functie.

Via Arbodienst van je werk.

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereidt om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekte-verzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Via de belastingdienst.

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Deze investering in jezelf kan je veel opleveren zoals:

  • Meer zelfvertrouwen, inzicht in wie je bent, wat je wilt bereiken.
  • Inzicht in mogelijke knelpunten, belemmeringen waardoor je deze aan kunt pakken en mogelijk kunt oplossen.
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Rust en ruimte om verder te gaan in jouw levenspad.

Op alle diensten van Chrisjescoaching zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u inzien door op de download knop hieronder te klikken.© Copyright Chrisjescoaching 2024
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin